RECETA
Bolets saltejats amb seques
0 de 5 (0 votos)
|
0 comentarios
|
15 minutos
|
Fácil
Publicada el 07/09/2017 12:14
Ingredientes para 4 comensales comensales
- 500 gr. mongetes blanques cuites
- 1/2 k botifarra negre
- 1/2 k bolets (barreja o rovellons)
- Alls tendres
- Ceba
- Esparres verds
- Oli
- Sal
- Pebre
Pasos
1Sofregir la ceba, els alls i els espàrrecs tot ben trinxat.
2En unaltre paella fregir els bolets ben trinxadets amb 2 gran d`all, agafar la botifarra i tallar-la ben petita i afegir-la a la paella del bolets
3Quan ja estigui tot ben barrejat ajuntar-ho amb la ceba i els espàrrecs, donar-hi unes voltes i posar-hi les mongetes cuites ben escorregudes.
4Rectificar de sal i pebre i deixar-ho uns minuts perquè es barregin tots els gustos.
Puedes leer esta y más recetas en la página del autor Arecetas.
0 comentarios para la receta de Bolets saltejats amb seques
Nuevo comentario