RECETA

Amanida de formatges i pa fregit
Receta de Amanida de formatges i pa fregit
0 de 5 (0 votos)
|
0 comentarios
|
15 minutos
|
Media
Publicada el 07/09/2017 12:09
Receta de Amanida de formatges i pa fregit
Ingredientes para 4 comensales comensales
  • 1 enciam
  • Tomaquets cherry
  • 5 llesques de pa sense crosta
  • 300 gr. de formatge semi o de cabra
  • 200 Gr. de pernil dolç
  • 2 o 3 cullerades de julivert picat
  • Oli , vinagre , i sal
Pasos

1Talleu l´enciam a juliana i col.loqueu-lo al plat junt amb els tomàquets.

2Talleu el pernil i el formatge a daus petits i poseu tot sobre l`enciam i els tomaquets.

3A continuació talleu el pa sense crosta a trossets petits i fregiu-lo amb una paella amb l`oli calent.

4Posseu-lo sobre l´amanida i afegir-hi la sal, el julivert , l`oli i el vinagre i remenar.

Puedes leer esta y más recetas en la página del autor .
0 comentarios para la receta de Amanida de formatges i pa fregit
Nuevo comentario
Publicar comentario
Interesantes para ti