RECETA

Bolets saltejats amb seques

0 de 5 (0 votos)
|
0 comentarios
|
15 minutos
|
Fácil
Publicada el 07/09/2017 12:14
Ingredientes para 4 comensales comensales
  • 500 gr. mongetes blanques cuites
  • 1/2 k botifarra negre
  • 1/2 k bolets (barreja o rovellons)
  • Alls tendres
  • Ceba
  • Esparres verds
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Pasos

1Sofregir la ceba, els alls i els espàrrecs tot ben trinxat.

2En unaltre paella fregir els bolets ben trinxadets amb 2 gran d`all, agafar la botifarra i tallar-la ben petita i afegir-la a la paella del bolets

3Quan ja estigui tot ben barrejat ajuntar-ho amb la ceba i els espàrrecs, donar-hi unes voltes i posar-hi les mongetes cuites ben escorregudes.

4Rectificar de sal i pebre i deixar-ho uns minuts perquè es barregin tots els gustos.

Puedes leer esta y más recetas en la web del autor .
0 comentarios para la receta de Bolets saltejats amb seques
Nuevo comentario